ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023» του ΣΕΔ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Με χαρά πραγματοποιήθηκε η έναρξη του «Προγράμματος Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023» (Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών από φοιτητές/τριες) που διοργανώνει για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ, https://sed.gr/).

Ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο κος Καινούργιος Δημήτριος σε φοιτήτριες/ φοιτητές από Πανεπιστήμια, Κολέγια και Σχολές, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αφορούσε την σύνδεση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και των γνώσεων των φοιτητών μας με την αγορά εργασίας και την πραγματική οικονομία, αλλά και τον ρόλο των βέλτιστων αρχών διακυβέρνησης και των ESG κριτηρίων για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένων και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Το Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon στηρίζει πάντα δράσεις που στόχο έχουν την ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, προς όφελος των φοιτητριών/φοιτητών και αυριανών στελεχών/επαγγελματιών.

Συγχαρητήρια στον #ΣΕΔ και ειδικότερα στον πρόεδρο του Μπάμπη Εγγλέζο για την πολύχρονη προσφορά τους στον μετοχικό ακτιβισμό και την ενίσχυση της επενδυτικής κουλτούρας στο πλαίσιο της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.