Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Gerasimos Siasos, Πρύτανη του Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon και της Vassiliki Lazarakou του Hellenic Capital Market Commission.

Κατά την υπογραφή παρέστησαν η Kelly Benetatou, Director General της Hellenic Capital Market Commission, ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Καινούργιος, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών Aristeidis Samitas και ο Πρόεδρος του Department of Business Administration | NKUA Dimitrios Thomakos.

Οι άξονες συνεργασίας στοχεύουν στην ενίσχυση του αποτυπώματος των δύο θεσμών στην κοινωνία και στην οικονομία, μέσω της βελτίωσης της χρηματοοικονομικής παιδείας στην χώρα, της ενδυνάμωσης της επαφής των φοιτητών μας με την πραγματική οικονομία και τον κόσμο των επιχειρήσεων, της διενέργειας κοινών επιστημονικών ερευνών σε πεδία αιχμής, και της επίτευξης συνεργειών μεταξύ των στελεχών της HCMC και των συναδέλφων/ερευνητών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών – Πανεπιστήμιο Αθηνών (Dept. of Economics – UOA) και στο Department of Business Administration | NKUA.

#financialliteracy #research #nkua #hcmc